Workshop / cursus
Filmen met je smartphone / betere webvideo’s maken

Een workshop (een uur, een 1/2 of 1 dag) of een training van een aantal dagdelen met dé gouden tips om met minimale middelen, zoals je eigen smartphone, camcorder of compactcamera een betere (web)video te maken. Het gaat over shots, geluid, licht, montage tot en met het publiceren op Internet. Je neemt je eigen (smartphone) camera en evt. laptop mee en aan het eind van de training kan je thuis of op je werkplek aan de slag.

Nieuw in 2020: greenscreen-studio te huur, pop-up greenscreen op koop- of huurbasis, met optionele training filmen, monteren en/of presentatie.

Met een greenscreen heb je in no time een professionele video

Voorbereiden van een videopresentatie in de greenscreen-studio

ZIE VOOR HET ACTUELE AANBOD OOK: www.filmenmetjesmartphone.nl

Cursus
Documentaire van analyse tot praktijk (online)

In vier online modules wordt gesproken over onder meer de (on)mogelijkheid van objectiviteit, de plaats van de maker en de verschillende stijlmiddelen die een documentairemaker tot zijn beschikking heeft. Daarnaast gaan de deelnemers zelf aan de slag met hun eigen camera (dat kan ook een smartphone zijn).

In februari 2021 start de online cursus Documentaire (vervolg): https://www.filmenmetjesmartphone.nl/vervolgcursus-documentaire-online-v-a-6-2-2021/

 

 

In-company videotraining

Filmen met een smartphone of compactcamera en webvideo’s en videoblogs maken die professioneel ogen en klinken?
Deze training wordt volledig afgestemd op de wensen en het niveau van de deelnemers. Na afloop hebben zij instrumenten aangereikt gekregen waarmee ze film/video kunnen inzetten om hun verhaal te vertellen, klanten te informeren of hun organisatie of bedrijf te presenteren. Kijk hier voor meer informatie.

“Erg prettige en enthousiaste trainer. Flexibel t.a.v. de wensen van de trainees en het doel van de training. Ontzettend veel geleerd in 2 dagen!”