Filmcursus

Schrijf je nu in voor de cursus: Filmen met je Smartphone

2014

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een videocamera in huis waar je kwalitatief goede beelden mee kunt maken. Met de (gratis) software die je op elke pc of mac vindt, kun je ook in een mum van tijd je materiaal monteren en op internet zetten. In de cursus Filmen met je Smartphone (of fototoestel, of camcorder) krijg je tips & trucs om het beste uit je camera te halen.

Documentairemaker Annelotte Verhaagen leert je in drie avonden hoe je met een smartphone of eenvoudige digitale camera een filmpje kunt maken. Tijdens deze cursus maak je een filmplan, leer je de best mogelijke beelden te maken met je eigen camera en word je begeleid bij de montage. Na afloop van de cursus heb je (een vergevorderd plan voor) een korte film van 5 minuten met als thema Rivierenland.

De cursus wordt op dinsdagavond 30 september, 14 oktober en 28 oktober van 20.00 tot 22.00 uur gegeven in het Lingehuis in Geldermalsen. De eindpresentatie is op zaterdag 13 december 2014 bij LingeFilm, waar de films op het grote doek worden vertoond en waar een professionele jury de filmpjes zal beoordelen. En natuurlijk is er een leuke prijs te winnen.

Kosten: € 65,- per persoon. Je dient in het bezit te zijn van een eigen videocamera. 
De cursus gaat door wanneer er minimaal 10 deelnemers zijn. Het maximaal aantal deelnemers is 20 personen. Deelnemers krijgen eind augustus/begin september informatie over betaling etc.

Geef je nu op voor deze cursus door een mailtje te sturen naar: secretariaat@lingefilm.nl