22-4-16 Opstellingen met paarden

Op vrijdagochtend 22 april organiseren Johan Caneel en Annelotte Verhaagen weer een workshop (familie)opstellingen met paarden in Waardenburg.

Het is bloesemtijd in de Betuwe. Een mooie gelegenheid om naar buiten te gaan en te genieten van alles wat tot bloei komt en je te verwonderen over de levenskracht van de natuur. Om stil te staan bij wat er bij jou dit voorjaar tot bloei mag komen. Welk verlangen koester je voor de komende periode en wat zou je achter je willen laten? Vragen waarbij paarden op een verrassende, soms confronterende manier – maar altijd zonder oordeel, helpen een antwoord te vinden. In deze workshop gebruiken we de manier van (familie)opstellingen, waarbij niet alleen wordt gekeken naar het individu maar ook naar het gezin of de groep waartoe hij of zij behoort. Een methode die je uitnodigt om op een andere manier naar je leven te kijken.
Iedereen die geïnteresseerd is in deze manier van werken en die het zelf eens wil ervaren, kan zich inschrijven. Je kunt in ieder geval deelnemen als representant, en als je een persoonlijke vraag hebt, kun je die (vooraf of ter plekke) kenbaar maken. Via loting wordt dan bepaald wiens vraag in een opstelling aan de orde komt.  Ervaring met paarden is niet nodig (er wordt niet op het paard gereden).  aanmelden: info@annelotteverhaagen.nl