Opstellingen met paarden 2 juli 2016

Op zaterdagmiddag 2 juli van 13.30-16.30 uur organiseren Johan Caneel en Annelotte Verhaagen een zomerse workshop (familie)opstellingen met paarden in Waardenburg.

Welk verlangen koester je voor de komende periode en wat zou je achter je willen laten? Loop je steeds tegen dezelfde blokkades aan in je privéleven of je werk? Vragen waarbij paarden op een verrassende, soms confronterende manier – maar altijd zonder oordeel, helpen een antwoord te vinden. In deze workshop gebruiken we de methode van (familie)opstellingen, waarbij niet alleen wordt gekeken naar het individu maar ook naar het gezin of de groep waartoe hij of zij behoort. Een manier van werken die je uitnodigt om op een andere manier naar je leven te kijken.
Iedereen die geïnteresseerd is in deze manier van werken en die het zelf eens wil ervaren, kan zich inschrijven. Je kunt in ieder geval deelnemen als representant, en als je een persoonlijke vraag hebt, kun je die (vooraf of ter plekke) kenbaar maken. Via loting wordt dan bepaald wiens vraag in een opstelling aan de orde komt.  Ervaring met paarden is niet nodig (er wordt niet op het paard gereden).  kosten: 37,50 p.p. info en aanmelden: info@annelotteverhaagen.nl of 06-29022848

sessie paardencoaching in Waardenburg